Programok

Kiemelt rendezvények

forest-1463785

Minta rendezvény

Több napos képzés, Képzés Időpontok:        2019. 09. 19, 09. 26, 10. 03, 10. 10.

Előadók: Minta Péter, Példa Ödön

Adatok a gyártósoron – Python és az IPAR 4.0

4 napos képzés, Képzés Időpontok:        2019. 09. 19, 09. 26, 10. 03, 10. 14.

Előadók: Gáspár Csaba, dr. Lelkes Zoltán, Ott Károly

forest-1463785

Minta rendezvény 2

1 napos képzés, Képzés Időpontok:        2019. 09. 19, 09. 26, 10. 03, 10. 10.

Előadók: Minta Péter, Példa Ödön

Fejlődés - Fejlesztés - Támogatás

Érzed, hogy többre vagy hivatott? Tudod, hogy van benned potenciál? Szeretnéd azt megvalósítani, kibontakoztatni? Szeretnél folyamatosan önmagad még jobb verziójává válni?

Ebben segítünk neked!

Legyen szó az ismereteidről, a kompetenciáidról, a mentális vagy testi egészségedről – neked adjuk a fejlődés kulcsát. Nyiss vele utat a benned rejlő lehetőségeknek! Programjainkat úgy alkottuk, hogy mindenki könnyedén megtalálja a személyiségéhez, érdeklődéséhez illőt. Négy főbb témakört érintünk, melyek még további alpontokra ágaznak. Válogass kedvedre a pszichológia, a tehetség, az egészség és az IT világából – ígérjük, egyikben sem fogsz csalódni.

Szeretettel várunk következő rendezvényünkre!

Pszichológia - Emberekről az emberekért

Előadássorozatunk célja, hogy a pszichológia kiaknázhatatlan tárházából olyan témákkal szolgáljunk vendégeinknek, melyek által növelhetik a tudományban való jártasságukat, mentális egészségüket, társas kapcsolataik minőségét, problémamegoldó-és megküzdőképességüket.

Klasszikus álomfejtés – Csehák Hajnalka

2019 okt. 14
Moha Ház, Budapest

Játékelmélet – Dr. Mérő László

2019 nov. 6
Moha Ház, Budapest

Álmok és az idegtudomány – Dr. Bódizs Róbert

2019 nov. 27
Moha Ház, Budapest


További információk és rendezvények

Talentumtükör - Hiszünk a jövőben!

Hiszünk annak aktív, tehetséges alakítóiban. A Talentumtükör sorozatban célunk, hogy minél többen megismerjék a ma kiemelkedő tehetségeit, akik egy szebb holnapért küzdenek. Így minden hónapban bemutatásra kerül kerekasztal-beszélgetéseink keretében egy-egy olyan fiatal, aki valamilyen áttörő eredményt ért már el szakterületén.

További információk…

Egészség - Rajtad áll?

A lelki és testi aspektusok egyaránt fontosak az egészség megőrzésében vagy épp visszaszerzésében. Egészségünk 40%-áért csakis mi vagyunk felelősek, és ennek kiaknázásban nyújt segítséget előadássorozatunk. A fizikai aktivitáson túl pedig az életmód, a betegségek kezelése és a táplálkozás is terítékre kerül majd.

További információk…

IT - A dinamikus fejlődés

Az IT szektor dinamikus fejlődése nagy kihívást állít mind a szakemberek, mind a laikusok elé. A MOHA Ház azonban elismert szakemberekkel együttműködve színvonalas képzéseit kínálja segítségként a kihívás leküzdésére.

További információk…

Top