fbpx

2019 okt. 12
MOHA Ház, Budapest

„Nyilvános beszéd” tréning

Időtartam: 1 alkalom; 5 óra

Részterületek: relaxáció, légzés, hangadás, kiejtés, kifejezés, testbeszéd

Cél: A „nyilvános beszéd”-tréning alkalmával a résztvevők célzott gyakorlatokon keresztül tapasztalják meg a hangzó beszéd részterületeit. A specifikus feladatokon, illetve a trénerek személyre szabott visszajelzésein keresztül fejlődik a beszédtudatosság (saját beszédállapotunk, fejlődési lehetőségeink ismerete). Rendszeres gyakorlással csökkenthető a több ember előtt történő beszédtől való szorongás, javítható a beszédérthetőség, előadásmódunk izgalmasabbá, a hallgatóság figyelme irányíthatóvá, beszédünk meggyőzőbbé válhat.

Kinek ajánljuk: Annak, aki úgy érzi, hogy mondanivalója tartalmi részén kívül a formaival is szeretne foglalkozni. Aki őszinte és objektív visszajelzést szeretne saját verbális és non-verbális kommunikációjáról. Akinek a beszédfélelem rontja önkifejezését. Aki szeretné megismerni saját verbális fejlődési lehetőségeit. Aki szeret mások előtt megnyilvánulni. Aki nem szeret mások előtt megnyilvánulni, de mégis kell. Aki szeretné magát a (néhol játékos) feladatok végzése közben egy fél napra kikapcsolni.

Időpont: 2019. október 12. szombat

Helyszín: MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)

A tréninget Hauptman-Tőkés Antónia Paula (Gyógypedagógus, logopédus, szurdopedagógus, Jóga oktató, Life Coach) és Szabó Pál Tamás (Logopédus, doktorandusz) tartja.

Top
error: Védett tartalom!!