fbpx

2020 feb. 17
Moha Ház, Budapest

Meg tudom-e győzni édesanyám, hogy vigye magával a mobilját, és ne a vezetékes mellett tartsa azt?

Előadó: Dr. Harsányi Szabolcs Gergő

Időpont: 2020. február 17. hétfő 18:00

Helyszín: MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella út 42-44.)

Leírás:

Az előadás elején – akármilyen lehetetlennek is tűnik – megkísérlem megválaszolni a címben szereplő kérdést, majd végül eljutok odáig, hogy a környezettudatossággal kapcsolatban hogyan lehetne meggyőzni a társadalmat.

Bár első kérdésemre a választ magát itt nem írom meg (legyen valami rejtély is az előadásban), azt előre bocsátom, hogy nem könnyű feladat. Mindez nem jelenti azt, hogy édesanyámat ne tudnám meggyőzni bizonyos témákban, de ez egy olyan kulcskérdés, ami nehezen megy.

Mi az, amiben ő meggyőzhető, melyek lehetnek azok a témák, amelyekben könnyű dolgom van, és hol húzódik meg az a határ, ahonnan a lehetetlennel szembesülök? Pedig hagyja néha meggyőzni magát, járt már nálunk porszívóügynök is kifinomult meggyőzési technikákat használva több-kevesebb sikerrel.

A sikert és a kudarcot sokszor csak egy pici rés választja el egymástól, így van ez mások meggyőzése terén is. Az előadásból megtudhatjuk, hogy kit miről lehet meggyőzni, miről nem, sőt azt is, hogy mikor milyen meggyőzési technikákat érdemes alkalmaznunk.

Top
error: Védett tartalom!!