fbpx

Adatok a gyártósoron

adatok gyartosoron, Moha haz, rendezvenyVajon a jövő technikai áttöréseit csakis a brandnew ötletek, technológiák rejthetik? Vagy elképzelhető, hogy eredményes lehet a múltból és jelenből is meríteni?

Már sokan felismerték az eddig összegyűlt adatokban rejlő lehetőségeket, azaz az adatbányászati potenciált.

A Big Data kutatások eddig egyértelműen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket a gyártásoptimalizálásban, éppen ezért a szakemberek, a vállalatvezetők, sőt a társadalom közös célja, hogy minél többen szerezzenek a gyakorlatban is hasznosítható tudást a témakörben.

Ennek elősegítéséért a MOHA Ház egy négyalkalmas képzést hirdet Adatok a gyártósoron – Python és az IPAR 4.0 címmel, melynek keretein belül a részvevők megtanulják az adatelemzés, gépi tanulás és Python programnyelv alkalmazását. Az elsajátított tudás mennyiségét és minőségét pedig maximalizálják a személyre szabott feladatok, a csoportmunka, a valós esetek elemzése és természetesen az oktatók színvonalas munkája.

Ugyanis a képzés szakmai vezetője nem más, mint Gáspár Csaba, a Dmlab alapító és ügyvezető partnere, az innovatív adatbányászat képviselője. Véleménye szerint az Big Data nemcsak a hazai nagyvállalatok, de a kkv-szektor számára is ígéretes lehetőségeket rejt. Műveli, kutatja és tanítja az adatbányászatot, inspiráló elkötelezettséggel. Egyértelműen híve a valós esetek elemzésének – ezt a preferenciáját érvényesíti majd jelen képzésen is. A datascience-en túl szakértője még a gépi tanulási eljárásoknak, a Pythonnak, az R és RapidMiner alapú technológiáknak is.

A további oktatók között köszönthetjük majd még dr. Lelkes Zoltánt, az Optasoft alapító ügyvezetőjét és az ICG kiemelt tanácsadóját. Fő kutatási és oktatási területe a vegyipari műveletek és a rendszerek optimalizálása. Számos nemzetközi projekt vezetőjének kérték már fel, hiszen nagy erőssége a komplex feladatok modellezése, az új innovációk sikeres átültetése a gyakorlatba.

Végül pedig Ott Károly részképzése színesíti a programot, aki a Dunai Finomítóban alkalmazott Big Data megoldásokat fogja ismertetni. A MOL Group innovációs vezetőjeként csapatával szakértője mégaz IT technológia alapú üzleti igények és az azokra valid válaszok összegyűjtésének, a megoldásra irányuló informatikai alternatívák (AR/VR, IoT/IIoT, Blockchain,…) kísérleti projektekben tesztelésének.

A program mindenképpen részletes, kimerítő és meglehetősen színvonalas. Így ajánljuk a képzést minden olyan szakembernek, aki már felismerte, hogy valóban a Big Data alkalmazásában van a jövő, és szeretné ez irányú tudását mélyíteni, sőt mi több gyakorlati szintre emelni.

Ha szeretne többet megtudni a rendezvényről vagy szeretne jelentkezni akkor kérjük kattintson az alábbi gombra.

Top
error: Védett tartalom!!